Pobedina *** 18000 Niš *********

Odgušenje Otpušavanje Kanalizacije Niš

Vodoinstalaterske usluge u Nišu  vršimo za fizička i pravna lica . Za vodoinstalaterske usluge i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno sedam dana u nedelji, možete da nas pozovete u bilo koje vreme tokom cele godine i praznika. Sve vodoinstalateske usluge obavlja Vaš Vodoinstalater Nis  počev od jednostavnih zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, servis bojlera, ugradnje wc šolja,zamena slavina+, montaže lavaboa i svih ostalih usluga koje može da pruži profesionalni dugogodišnji vodoinstalater…

Kada se zapuši neka kanalizaciona cev to može da Vam na pravi veliki problem u kupatilu,kuhinji ili bilo gde …
U tom slučaju dolazimo odmah na Vaš poziv ukoliko smo u tom trenutku u Vašoj blizini.
Zapušenje kanalizacije je veliki problem i prava nošna mora zato je je jedino rešenje odgušenje kanalizacije odnosno cevi koje su se zapušile.

 

Razni otpaci, dlake, masnoća koje se bacaju u odvodne cevi su najčešći uzrok zagušenja kanalizacije većeg inteziteta. Za odgušenje cevi promera od fi 35. do fi 150. naš majstor vodoinstalater primenjuje metodu mašinsko odgušenje kanalizacije sajlom na električni pogon. Sajla za odgušenje kanalizacije prečnika od 16. do 22. mm polako se spušta u kanalizacionu cev. Vibracije koje mašina na struju pravi gura sajlu napred a rotirajuće galave na vrhu sajle probijaju blokadu u kanalizacionoj cevi. Primenom ove metode osmi uklanjanja blokade čiste se sve masnoće koje su se nataložile na zidovima cevi. Ponavaljanjem postupka nekoliko puta dobija se čista i prohodna cev kanalizacije za sanitarnu i fekalnu vodu na duži vremenski period. Odgušenje sajlom mašinskim putem se efikasno rešava zagušenje vertikale, wc šolje, sudopere, glavne kanalizacione cevi, slivnika i celokupne kanalizacione mreže.