Pobedina *** 18000 Niš *********

Hitne Intervencije Vodoinstalater Niš

Hitne inrervencije vodoinstalaterskih usluga   u Nišu  vršimo za fizička i pravna lica . Za sve  usluge naši vodoinstalateri  i sve hitne intervencije dostupni su 24h dnevno sedam dana u nedelji, možete da nas pozovete u bilo koje vreme tokom cele godine i praznika. Sve vodoinstalateske usluge obavlja HITNO I DOLAZIMO ODMAH NA VAŠ POZIV.

Utvrdjivanje kvara

Izlazak  na licu mesta i potvrda kvara su besplatni ! Možete nas nazvati danju ili noću, a mi ćemo biti tamo što je pre moguće kako bismo efikasno locirali i otklonili kvar! Pravovremeno otkrivanje i lociranje kvarova u kuhinji ili kupatilu su veoma važni za sprečavanje velikih i skupih oštećenja.

Popravka cevi i zamena

Ne popravljajte i ne zamenjujte vodovodnu cev sami.
Cevi mogu biti ispucale, istrošene ili oštećene, što može prouzrokovati dugotrajnu štetu. Voda može procuriti u zemlju u kojoj se zgrada i temelj vlaže, ili ako živite u zgradi, to može stvoriti probleme Vama i Vašim komšijama. Kvarove ćemo popraviti profesionalno i kvalitetno!

Odgušenja

Koristimo kablove za ručno održavanje i odgušavanje vodovodnih i kanalizacionih cevi i po potrebi koristimo mašine!U svom poslu koristimo i kamere kako bi tačno locirali gde je zapušenje.

Popravka sanitarija

U vašem domu menjamo, instaliramo i popravljamo sve vrste sanitarnih uređaja: bojlere za vodu u kuhinji i kupatilu, rezervoare za vodu, tuševe, kade, toalete, sudopere, sudopere, slavine, slavine, odvode itd. Pored ugradnje sanitarnih komponenti, pružamo i usluge ugradnje sve sanitarne opreme (veš mašine i mašine za pranje sudova).